34450 CICIBAN PITTY

3.090,00 RSD3.290,00 RSD

Lice: prirodna koža i tekstil
Unutrašnjost: prirodna koža i tekstil
Đon: guma
Sa originalnim Ciciban patofnama,razvoj dečijih stopala biće zdrav, učenje prvih koraka bezbedno i svakodnevno kretanje puno radosti.Naše patofne su oduvek pratile decu u vrtiću, u školi i u radoznalom otkrivanju sveta.Patofne od prvoklasnog 100% pamuka su udobne, mekane i nežne prema dečijim stopalima.Kod Ciciban patofni stopalo se slobodno razvija,uložak obezbeđuje dodatnu stabilnost,a kožna kapica na prednjem delu papuče štiti dečije stopalo.Za održavanje higijene u patofne smo ugradili kožni anatomski uložak.Ovim se sprecava prekomerno znojenje i na taj način obezbeđuje da stopalo diše.Opremili smo patofne neklizajućim đonom od fleksibilne gume kako bismo svakom detetu obezbedili siguran i lak korak.Korišćeni materijali su prirodnog porekla,pomažu u uklanjanju vlage tokom nošenja,dok dete uživa u raznim nestašnim aktivnostima.
Pol

Sezona

,

Veličina

, , , , , , , , , , , , , , , , ,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top