821818F MARTY BLACK

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Lice: Prirodna koža
Unutrašnjost: Tekstil i koža
Đon: Guma

Neophodni za zimsku garderobu su uvek moderni modeli Marti dubokih cipela, koje se savršeno uklapaju u svaki jesenje-zimski outfit. Raznovrsna paleta boja, zanimljivi materijali i zakrpe, romantični printovi stvaraju trendi kombinacije kako za najmlađe, tako i za one nešto starije. Svi modeli imaju unutrašnju postavu od mekog flanela, koja štiti noge i u najhladnijim danima. Da bismo olakšali obuvanje, dodali smo patentni zatvarač. Oni su svakako zanimljiv i hrabar izbor za sve koji vole da se ističu.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top