831840F WENDY BLACK

9.490,00 RSD10.590,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: tekstil
Đon: guma

Devojačka zimska linija Wendy fascinira svojim minimalističkim dizajnom.Monohromni modeli čizama su ukrašeni finim linijama trendi zakrpa ili ukrasnim uskim kaiševima sa kopčom.
Cipela se obuva na jednu stranu uz pomoć bočnog rajsferšlusa. Uložak omogućava dugotrajnu higijenu. Snažno profilisani đon je dizajniran za bolju stabilnost i pouzdanost u zimskim vremenskim uslovima .Flanelska postava obezbeđuje prijatno tople noge devojčice .Wendy čizme su nezaobilazna i vanvremenska obuća za elegantan jesenji ili zimski outfit .

Pol

Veličina

, , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top