831850F KESSY BLACK

9.490,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: tekstil
Đon: guma

Kessy je zimska linija devojačkih modela koji izražavaju bezvremensku eleganciju i savršeni suza devojke koje vole da uvek budu u trendu. Čizme,koje sežu dosta iznad skočnog zgloba, naravno,imaju bočni rajsferšlus za praktičnije obuvanje.Još jedna odlična karakteristika je robustan,snažno profilisan đon koji dobro prijanja uz podlogu i na taj način sprečava klizanje. Kompaktne cipele obložene flanelom će se nositi sa neprijatnim zimskim vremenskim uslovima. U tamnijim i svetlijim nijansama Kessy su nezaobilazne i vanvremenske čizme.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top