832371F FLORA DARK-ROSE

8.290,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: tekstil
Đon: guma

Linija posvećena modernim devojčicama koje vole kombinovati sportsku i elegantnu odeću. Cipele Flora za devojčice ističu se modernim printevima i sjajnim zakrpama, a ravni prošiveni đon daje cipeli dašak elegancije i prefinjenosti. Dvostruko kopčanje na čičak omogućava širok otvor i lakše obuvanje. Svi modeli Flora imaju uložak koji se vadi, što omogućava dodatnu higijenu jer se na taj način lakše pere i suši.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top