832964 BAREFOOT FUMO

6.990,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: prirodna koža
Đon: guma

Ciciban Barefoot imitira bosonogu obuću, jer imitira sve tipične karakteristike Barefoot obuće.Novitet su ultra mekani i nežni prirodni materijali, koji cipelama daju još više lakoće i time dodatno rasterećuju mala stopala.Ciciban Barefoot je simulacija bosonoge obuće , koji je i dalje zasnovan na osnovnoj konstrukciji cipele.Širi prednji deo cipele, dizajniran prema obliku stopala, omogućava malim prstima da se kreću još slobodnije i imaju više prostora za razvoj.Udoban uložak koji se može skinuti Ciciban Barefoot modelu pruža dodatnu udobnost stopalu.

Pol

Veličina

, , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top