83450 CICIBAN REBEL

3.090,00 RSD3.290,00 RSD

Lice: prirodna koža i tekstil
Unutrašnjost: prirodna koža i tekstil
Đon: guma

Ciciban dečije patofne napravljene su kako bi se prilagodile svim aktivnostima vašeg deteta kod kuće ili u vrtiću. Patofne su izrađene od prirodnih materijala (100% pamuk) koji se prilagođavaju nožicama kako bi vaša deca mogla da ih nose veći deo dana. Izrazito su mekane, a možete birati između različitih šarenih dezena modela koji će oduševiti vaše najmlađe. Patofne za najmlađe su udobne i tople kako bi prvi koraci kod kuće bili stabilni i sigurni. Ciciban izrađuje patofne po uzoru na konstrukciju cipela
kako bi one bile što stabilnije i dugotrajnije.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top