KREIRANO POSEBNO ZA DECU

Sopstveno odeljenje za razvoj

Naše odeljenje za razvoj konstatno radi na usavršavanju dečije obuće koja promoviše zdrav i pravilan razvoj dečijih stopala.

Prirodno je da svaki roditelj detetu želi da omogući sigurnost i udobnost prilikom otkrivanja i osvajanja sveta – zato je tu Ciciban!

Većina dece svoje prve korake napravi između devetog i osamnaestog meseca starosti. Upravo u tom ranom dobu njihova stopala zaslužuju najviše pažnje pa je izrazito bitno kakve se cipele odaberu za prve korake.

Ciciban dečija obuća omogućava zdrav i pravilan razvoj malenih stopala. Briga za dečija stopala za nas je na prvom mestu, što potvrđuje i nekoliko decenija iskustva, znanja, sopstvenog razvoja i saradnje sa privredom.
Prednost Ciciban obuće je u našem razvojnom odeljenju, segmentu proizvodnje koji obavlja funkciju stalnog praćenja razvoja proizvoda, od ideje do finalnog produkta. Izgradili smo odličnu saradnju sa lokalnim vrtićima i školama, i upravo ta saradnja nam omogućava da svaki model u svim veličinama testiramo na dečjoj nozi, pre nego se proizvod plasira na tržište.

Svesni da je svako stopalo jedinstveno, posebno dizajniramo cipele za dečja stopala u rasponu od malih do velikih brojeva i za različite namene.
Zdrav razvoj dečjih stopala je naša misija, a realizacija se ogleda u stalnoj, dugogodišnjoj saradnji sa renomiranim stručnjacima. Ljubav i briga za dečja stopala je vrednost koja nas povezuje i ujedno vodi ka novim spoznajama, nadogradnji iskustva i stvaranju objektivnih kriterijuma za proizvodnju što kvalitetnije dečje obuće.

Korpa
Scroll to Top