Povraćaj novca

POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju odustanka od ugovora, potrošač ima pravo na povraćaj novca ili na zamenu za drugi proizvod. Cena proizvoda se kupcu vraća po prijemu proizvoda.

Trgovac je dužan da potrošaču bez odlaganja vrati iznos koji je potrošač platio po osnovu ugovora, a najkasnije u roku od 14 dana od dana prijema izjave o odustanku, a nakon prijema proizvoda.

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.

I PROCEDURA ZA POVRAĆAJ SREDSTAVA PUTEM ONLINE PRODAVNICE

 Molimo Vas da pripremite sledeće podatke:

  • Broj Vašeg računa-otpremnice
  • Broj lične karte
  • Broj dinarskog tekućeg računa na koji će biti uplaćena sredstva

Tražene podatke možete dostaviti putem e-mail adrese cicibanshop@ciciban.rs.

Kada dostavite potrebne podatke, biće kreirana dokumentacija koja će Vam sa procedurom za povraćaj sredstava biti prosleđena na email adresu koju ste ostavili prilikom kreiranja porudžbine.

Povraćaj sredstava se vrši iskljucivo na gore navedeni način, uplatom na dinarski tekući račun domaćih državljana i nije moguće izvršiti uplatu na račun nerezidenta ili slati novac po kuriru u gotovini.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ciciban Online Shop je u obavezi da povraćaj izvrši isključivo putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja. To znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

II POVRAĆAJ SREDSTAVA U MALOPRODAJNOM OBJEKTU

Planika d.o.o svim kupcima omogućava da izvrše povrat artikla kupljenog u online prodavnici ciciban.rs u Ciciban ili Planika prodavnici iz koje je paket stigao.

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana od primanja porudžbine uz priložen račun/otpremnicu. Artikli moraju biti vraćeni neoštećeni, nekorišćeni i u originalnoj ambalaži.

  • Povrat novca se vrši uplatom na dinarski tekući račun domaćih državljana.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail adrese: cicibanshop@ciciban.rs

Korpa
Scroll to Top