-31%

331295 MINI ROSA

4.990,00 RSD

Lice: Prirodna koža
Unutrašnjost: Prirodna koža
Đon: Guma

MINI – odlika ove linije je prošiven đon, a izgledom podseća na obuću za odrasle. Linija je zbog svojih karakteristika veoma trendi i namenjena je najmlađim pratiocima modnih trendova.Klasična interpretacija sportske cipele za prve korake sa modernim dodirom je vrhunski izbor za mališane koji se usude da se istaknu. Mini modeli kombinuju sjajne prirodne materijale i zanimljive kožne umetke, što ih čini obućom u trendu. Dečije mini cipele imaju ušiveni monohromatski đon koji pruža odličnu podršku stopalu prilikom istraživanja i osvajanja novih avantura. Imaju anatomski kožni umetak koji se može ukloniti, što doprinosi dodatnoj higijeni cipele.

Pol

Veličina

, , , , , , ,

Sezona

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top