341338U BUGGY VICHY

7.390,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: prirodna koža
Đon: guma

Napredna fleksibilnost cipela iz Buggi linije je odmah uočljiva na prvi pogled.U Cicibanu smo razvili cipelu za prve korake koja se može pohvaliti inovativnim, izuzetno mekanim materijalom prirodnog porekla.Najmekši model iz Cicibana sastoji se od mekog i fleksibilnu kožu, koja diše i doprinosi odličnoj fleksibilnosti cipele.Ove jedinstvene karakteristike daju detetu osećaj izuzetne fleksibilnosti stopala tokom kretanja i pre svega lakoće, što doprinosi zaista udobnim prvim koracima vašeg mališana Zahvaljujući širem prednjem delu cipele, stopalo mališana ima više slobode između prstiju, što podstiče prirodan razvoj dečijih nogu i samostalno hodanje.

Pol

Veličina

, , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top