-21%

342041U MARINES NAVY

5.190,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: prirodna koža
Đon: guma
Ciciban linija obuće Marines prati posebnu anatomiju prvih koraka deteta.Izuzetno fleksibilan đon obezbeđuje pravilan razvoj stopala (posebno u predelu prstiju), a istovremeno zahvaljujući širokom prednjem delu cipele, dečija noga ima sav potreban prostor za razvoj.
Marines modele karakteriše duplo čičak kopčanje, što omogućava brže i pre svega lakše obuvanje.Unutrašnja postava je od toplih i mekih materijala.Elegantna jednostavnost modela u tipičnim dečačkim i devojačkim bojama je dopunjene razigranim zakrpama koje stvaraju živahan dodir cipeli.
Pol

Sezona

,

Veličina

, ,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top