821747U URBAN BLUE

8.390,00 RSD

Lice: Prirodna koža
Unutrašnjost: Prirodna koža
Đon: Guma

Kožne cipele za decu linije Urban izrađene su od kože koji zajedno sa đonom pruža fleksibilnost i udobnost. Jednostavan izgled, čiste linije i šarene kombinacije boja čine ove modele odličnim izborom za „casual“ svakodnevne varijante. Urban liniju karakteriše smela kombinacija boja. Svi Urban modeli imaju uložak koji može da se izvadi, što omogućava dodatnu higijenu, jer se na ovaj način lakše pere i suši. Model se zatvara rajsfešlusom.

 

 

Pol

Veličina

, , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top