Prolećna kolekcija

Proleće donosi NOVE AVANTURE!

Koje cipele ćemo nositi ovog proleća?

Svake godine prolećna svežina donosi osećaj novog početka, radost i želju za novim, još luđim avanturama. Čak i modni trendovi teže u tom pravcu, jer nam nova prolećna kolekcija donosi talas svežih kombinacija boja, pastelnih i nežnih tonova i na modelima obuće za devojčice i dečake, i sjajnih materijala koji nas ispunjavaju stalnom pozitivnom energijom.

Ovog proleća, eksplozija boja i razigranih printova zavladala je dečijim cipelama za prve korake linija Marines i Mini. Devojčice će moći da biraju između nežnih nijansi ružičastih varijacija u kombinaciji sa uvek popularnim sjajnim materijalima, dok prolećnu svežinu dečaka prate verzije jarkih boja koje odražavaju nestašnost i pamet.

Ne smemo zaboraviti ni krupnije dečake i devojčice, koji će i ovog proleća obradovati ležerne modele patika koji odražavaju taj pravi ulični stil.

Modne i šarene patike ostaju najpopularniji trend i ovog proleća.

Patike su postale modni trend koji savršeno pristaje i elegantnoj i sportskoj odeći. One su odraz udobnosti, modnog stila i stoga nezaobilazan komad u svakoj garderobi, pa i dečijoj. Cicibanova prolećna kolekcija nudi dečije cipele od najkvalitetnije kože koje omogućavaju pravilno disanje stopala i obezbeđuju najbolju higijenu malog stopala. Trend ovog proleća su nešto manje upadljivi, ravni đonovi.

Oni koji se kunu u malo mirniji stil čekaju monohromne modele sa minimalističkim aksesoarima, dok za one malo radoznalije i vole da se ističu, u Cicibanu smo pripremili lude kombinacije boja i sjajne materijale.

Korpa
Scroll to Top