343587U RUN ROSA

7.790,00 RSD8.490,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: prirodna koža
Đon: guma

Sportski modeli Ciciban Run patika su pažljivo kreirani za svestrane sportske aktivnosti. Koriste se samo prirodni materijali koji dišu, tako da su mala stopala uvek praćena svežom prozračnošću. Patike za trčanje su fantastičan izbor za svaku aktivnost, bilo da se radi o avanturističkom pešačenju ili šetnji prirodom.Ne morate da brinete ni da li se stopalo vašeg deteta znoji tokom sportskih aktivnosti, jer lako možete ukloniti uložak koji se može skinuti i osušiti ga.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top