831966 LOBBY NICHEL

Ovaj proizvod trenutno nije na stanju i nije dostupan.

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: tekstil
Đon: guma

Duboke patike za devojčice,koje sežu iznad skočnog zgloba,atraktivnog su izgleda, koje će lepoupotpuniti jesenji i zimski autfit.Kod ovog modela fokus je na čistim linijama koje su ukrašene
nenametljivim ukrasima od kože.Posebnu pažnju privlači drugačiji đon,jer smo za ovu hladniju sezonu odabrali atraktivan đon sa modernim zrnastim efektom,koji čini stilsku celinu sa dizajnom cipele.Više podignut đon znači bolju potporu stopalu,a moderan efekat dobija se razbijanjem monohromatske monotonije zrnastim tačkama.Pored vezivanja,ovi modeli imaju i bočni zatvarač.Savršen sklad gornjeg materijala i đona stvara zanimljiv dizajn koji impresionira i nešto stariju populaciju.Malo glamura dodaje mu delimično krzneni jezik.

Pol

Veličina

, , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top