832720U TIMBER MAIS

8.290,00 RSD9.690,00 RSD

Lice: prirodna koža
Unutrašnjost: prirodna koža
Đon: guma

Uvek aktuelna linija TIMBER je neophodna ove jeseni i zime.Zanimljivost linije je nešto grublji đon,koji omogućava dobro prianjanje na podlozi.Cipele su pogodne za mnoge zimske aktivnosti,jer unutrašnja postava od flanela osigurava da su stoplala suva i topla u svim vremenskim uslovima a mekani fleksibilni materijali čine ih udobnim za nošenje. Modeli su svake godine osveženog dizajna u skladu sa aktuelnim modnim trendovima.Ova linija je pogodna i za dečake i za devojčice.

Pol

Veličina

, , , , , , , , , ,

Sezona

,

Izujte dete i dozvolite mu da napravi nekoliko koraka noseći samo čarape. Preporučujemo da dužinu stopala izmerite u popodnevnim satima kada je stopalo duže i šire zbog celodnevnog opterećenja.

  1. Papir stavite uz zid (pod pravim uglom).
  2. Dete neka stane na papir. Noga bi trebala stajati čvrsto, stabilno i ravno sa podlogom. Ako će dete sa cipelama nositi čarape, trebalo bi da ih takođe nosi i za vreme merenja.
  3. Olovkom označite dužinu stopala na najdužem prstu. Obavezno držite olovku uspravno u odnosu na papir (pod uglom od 90°) jer u suprotnom izmerena dužina neće biti validna. Isti postupak ponovite i sa drugim stopalom.
  4. Izmerite dužinu od početka lista papira (od strane koja je stajala uz zid) do crte koju ste iscrtali olovkom.
  5. Izmerenu dužinu stopala u centimetrima očitajte u tabeli veličina i tako odredite odgovarajući broj obuće !

Izmerena dužina je informativnog karaktera i zavisi od modela cipele.

Korpa
Scroll to Top